Wet- en Regelgeving van aanvraag tot oplevering

Vele vragen bereiken ons omtrent wat moet nu wel en niet bij veilig onderhoud van daken.

Onderstaand is een uiteenzetting om u bij de hand te nemen, en op tal van zaken een verduidelijking te geven. Het zijn deze kern zaken die wij dagelijks met ons team moeten meenemen om voor u een project-specifieke oplossing aan te reiken, geen object is immers hetzelfde.

Denk ook eens aan uw type klant de aannemer, woningcorporatie, overheden, of een combinatie hiervan, ook hier gelden vaak klant-specifieke eisen. Niet geheel onbelangrijk is dat ook de omgeving, toepassing en gebruik welk een belangrijke rol spelen bij zowel het ontwerp als onderhoud.

Alles dient te worden samen gevat in een As Built dossier waarbij dus ook o.a. de wijze van montage, de gebruikte materialen en het gebruik PBM’s te worden beschreven en gedocumenteerd.

Vele essentiële zaken spelen dus een rol om voor een veilig dak dat specifiek afgestemd moet worden op uw situatie / werkomgeving.

Dit is niet alle beschikbare informatie! Om de volledige documentatie te ontvangen, kunt u op deze pagina het formulier invullen.

Stuur de volledige documentatie

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over dit onderwerp?  Stuur via onderstaand formulier een verzoek en wij zullen u dit toesturen!

[contact-form-7 id=”4840″]